Youzer Widget display error

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Jean-Pascal 7 months ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #9996

    hanageruge
    Participant
    • 6 Posts
    @hanageruge

    Hello.
    The display of members and groups in the widget looks like this. No characters are displayed on the button.Can it be modified?

    #10002

    Jean-Pascal
    Moderator
    • 615 Posts
    @themopteryx
    Themosaurus Support

    Hi @hanageruge,

    Thank you for your precious feedback. There is definitely an issue in our “Grimlock for BuddyPress” plugin which will be fixed in the next update.

    Best,

    #10293

    hanageruge
    Participant
    • 6 Posts
    @hanageruge

    Hello. Regarding this matter, will it be fixed by the update of “Grimlock for BuddyPress” plugin?

    Approximately how much will be fixed?

    #10298

    Jean-Pascal
    Moderator
    • 615 Posts
    @themopteryx
    Themosaurus Support

    Hi @hanageruge,

    We recently release a new version of Grimlock for BuddyPress (1.2.5). Updating this plugin to the latest version should fix this issue.

    Can you confirm that?

    Thank you for your patience and your feedback.

    Regards

    #10311

    hanageruge
    Participant
    • 6 Posts
    @hanageruge

    Hello. confirmed! There is no display ERROR. Did the profile photo become invisible?

    #10313

    hanageruge
    Participant
    • 6 Posts
    @hanageruge

    After the update, there is a new ERROR. No menu icon, search button disappeared. Will this be fixed too?

    #10314

    Jean-Pascal
    Moderator
    • 615 Posts
    @themopteryx
    Themosaurus Support

    Hi @hanageruge,

    We recently release a new version of your theme too. Updating your theme and all the required plugins to the latest version should fix this issue.

    If you have correctly updated the theme and Grimlock, the problem should now be fixed. You might still be seeing the issue because your browser cache is showing you an older version of the page (browsers do that to load pages faster). So to see that the issue is resolved you will need to empty your browser cache and reload the page. If you want to read more on what browser cache is and how to clear it, here is an article that might help you:
    https://www.lifewire.com/how-to-clear-cache-2617980

    To update your theme, you can download and install the Envato Market plugin (https://envato.com/market-plugin/) on your WordPress site.

    Once the plugin is installed and activated, go to “Envato Market” in your admin menu and follow the instructions under “Activate Envato API Connection”.

    When this is done, you will see your purchased themes under the “Themes” tab and you should be able to update your theme from there by clicking the “Update available” button.

    Regards

    #10316

    hanageruge
    Participant
    • 6 Posts
    @hanageruge

    sorry! ! It seems that the cache was not cleared. Now it is working fine.Sorry to contact you many times.

    #10318

    Jean-Pascal
    Moderator
    • 615 Posts
    @themopteryx
    Themosaurus Support

    Hi @hanageruge,

    Glad you were able to solve your problem.
    And don’t worry, that’s what we’re here for :).

    Best regards,

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Youzer Widget display error’ is closed to new replies.