404 error when I try to update a user’s cover image!!

Home Forums Cera – Intranet & Community Theme Popular Features Member Profile 404 error when I try to update a user’s cover image!!

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Manathan 1 week, 2 days ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #26569

    Alle
    Participant
    • 2 Posts
    @allecola

    When a user tries to update or add a cover image to their profile, I get the http 404 error. How can I fix it?

    #26588

    Alle
    Participant
    • 2 Posts
    @allecola

    The error is: Deprecated: bp_before_xprofile_cover_image_settings_parse_args è deprecata dalla versione 6.0.0! Utilizzare al suo posto bp_before_members_cover_image_settings_parse_args. in /web/htdocs/www.mysite.it/home/wp-includes/functions.php on line 5152

    How can I fix it?

    #26612

    Manathan
    Keymaster
    • 1450 Posts
    @themodactyl
    Themosaurus Support

    Hi @allecola,

    Thank you for buying out theme. We hope it will meet all your expectations! 🙂

    My best guess is that your issue might probably caused by some conflicting third party plugin or some extra code snippet as we don’t encounter this issue with our demos.

    Could you deactivate all plugins that have not been installed with your theme during its setup and all existing custom PHP code snippets please? And then, could you confirm me that the issue is still persisting please?

    Please also make sure that you have the latest theme version and that all recommended plugins are up-to-date. Finally, you could also consider clearing all activated caching system as well as your browser cache before investigating any further.

    Thank you.

Hi there,

This topic has been inactive for a while now so we will be closing it to keep the forum tidy. Don't hesitate to create a new topic if you still need help and we'll be glad to help you!

Best regards,
The Themosaurus team.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘404 error when I try to update a user’s cover image!!’ is closed to new replies.