Forum Posts/Topics All 404ing

Home Forums Cera – Intranet & Community Theme Website Setup Posts Forum Posts/Topics All 404ing

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Manathan 3 weeks, 2 days ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #15119

    raffi
    Participant
    • 6 Posts
    @ubasti

    Sorry, wasn’t sure where to post this.

    My forums are currently not working. I can create forums/topics in the backend and see them displayed, but when going to their links they just 404.

    Example:
    /groups/forum/topic/test-topic/

    I can even view it on the front end here, but the actual page when clicked on 404s.

    https://i.gyazo.com/103baac97c6de5dc665bf6d9963d3781.png

    What would be causing this?

    #15120

    raffi
    Participant
    • 6 Posts
    @ubasti
    This reply has been marked as private.
    #15224

    Manathan
    Keymaster
    • 399 Posts
    @themodactyl
    Themosaurus Support

    Hi @ubasti, 🙂

    My best guess is that your issue might probably caused by some conflicting third party plugin or some extra code snippet as we don’t encounter this issue with our demos.

    Could you deactivate all plugins that have not been installed with your theme during its setup and all existing custom PHP code snippets please? And then, could you confirm me that the issue is still persisting please?

    Please also make sure that you have the latest theme version and that all recommended plugins are up-to-date. Finally, you could also consider clearing all activated caching system as well as your browser cache before investigating any further.

    Thank you.

    #15262

    raffi
    Participant
    • 6 Posts
    @ubasti
    This reply has been marked as private.
    #15263

    raffi
    Participant
    • 6 Posts
    @ubasti
    This reply has been marked as private.
    #15288

    Manathan
    Keymaster
    • 399 Posts
    @themodactyl
    Themosaurus Support

    Hi @ubasti,

    I’m glad to read that you’ve been able to solve this!

    The url was not correct because this topic was related to a group. But the groups are not imported with the demo.

    If you’re happy with our theme, feel free to review our theme on our Themeforest page:
    https://themeforest.net/item/cera-intranet-community-theme/24872621

    It very appreciated and it helps us making our products more known to new potential customers, which allow us more time to improve the quality over time and develop new features. It’s a win-win !

    And by doing this, you will be making a great contribution to our community! #SharingIsCaring 💪🏻

    Thank you!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Forum Posts/Topics All 404ing’ is closed to new replies.