Kirki framework

This topic contains 24 replies, has 2 voices, and was last updated by  Olivier 3 months, 3 weeks ago.

Viewing 25 posts - 1 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Posts
  • #11207

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    Hello,

    Something is very annoying since the beggining.

    When i customize the theme on the front end, the page is refreshing each 5 seconds i’m not jocking is very annoying because it makes website working very slow.

    It must refresh when i save, but its refreshing each 5 seconds without doing nothing.

    Look attachment image please

    #11227

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    guys its so annoying i need help

    this kirki framework is refreshing each 5 seconds and make me lagging

    #11229

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    another error,

    i can’t add any links to any of my button in the customizer

    #11232

    Olivier
    Moderator
    • 1750 Posts
    @themosaurusrex
    Themosaurus Support

    Hi @ilat,

    Could you create a new website user for us please? If possible with administrator capabilities so we can make a quick check of your settings.
    You can post the user name and password in your next reply and mark it as private to keep this between us.

    Cheers,

    #11234

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat
    This reply has been marked as private.
    #11280

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    hello are you fixing my errors or no?

    #11281

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    please download my explanation video you will understand better:

    http://stutteringsociety.com/video/error.avi

    you need to fix this error urgently because i’m stuck because of you

    and it’s more important for you guys because you are selling template with errors lol not professionals amigos

    #11282

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    by the way i did you fixed error about kirki framework refresh?

    #11284

    Olivier
    Moderator
    • 1750 Posts
    @themosaurusrex
    Themosaurus Support

    Hi @ilat,

    First, please be aware that with the current COVID-19 situation, we’re operating with a reduced staff. During these exceptional circumstances, please note that you should expect a response time of 2-3 business days, until further notice.

    Also, the behavior you’re describing with Kirki and the Customizer seems totally standard. Even if you find this annoying, I’m sorry to inform you that the Customizer is not working like a page builder. With each change in your widgets or theme options, you’re asking the Customizer to force WordPress to regenerate your page in order to help you to review those changes. There is obviously room for improvement but your concern is related with a core feature of WordPress, not our theme.

    Finally, your issue with the widget button link is probably caused by some conflicting third party plugin or some extra code snippet as we don’t encounter this issue with our demos. I also see that you have a translation plugin on your website that is operating and adding features to the Customizer, which might contribute to this issue.

    Before investigating any further, I’m asking you to deactivate all plugins that have not been installed with your theme during its setup and all existing custom PHP code snippets. And then and only then, could you confirm me that the issue is still persisting please?

    Please also make that you have the latest theme version and that all recommended plugins are up-to-date. Finally, you could also consider clearing all activated caching system as well as your browser cache before investigating any further.

    Thank you.

    #11299

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    Ok thank you

    I did it and i dont understand from where the error come from

    It’s so weird all fields are editable but not the button link

    Could you tell me at least how can i edit this button link trough CODING AND NOT TROUGH THE CUSTOMIZER

    Thank you

    #11304

    Olivier
    Moderator
    • 1750 Posts
    @themosaurusrex
    Themosaurus Support

    Hi @ilat,

    No, this cannot be achieved with custom coding. Furthermore, it’s important to address this issue now as you may run into more problems later when your website will be live.

    As I mentioned above, before investigating any further, I’m asking you to deactivate all plugins that have not been installed with your theme during its setup and all existing custom PHP code snippets. And then and only then, could you confirm me that the issue is still persisting please?

    Please also make that you have the latest theme version and that all recommended plugins are up-to-date. Finally, you could also consider clearing all activated caching system as well as your browser cache before investigating any further.

    Thank you.

    #11364

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    hello guys

    you are not helping me the error is with your theme!

    please watch my second video

    i have problem to edit all my button links through the wordpress customizer.

    the behavior is very weird

    i have 3 langages: english, french and portuguese

    when i edit the button link only for english, it applies changes for all my other langages.
    For exemple: i add this link https://www.stutteringsociety.com/english
    result: it applies this link for all my other langages even if field for other langages is empty

    And when i edit the button link for all langages, it erase everything, and button link is empty for all langages.

    All other fields are translatable trough the customizer except all button links!

    i tried to edit button link trough database with something like this:
    {:en}english{:}{:fr}french{:}{:pt}portuguese{:}
    but it remove my block

    PLEASE WATCH MY VIDEO TO UNDERSTAND BETTER
    http://stutteringsociety.com/video/errorlinks.avi

    please i need help

    #11367

    Olivier
    Moderator
    • 1750 Posts
    @themosaurusrex
    Themosaurus Support

    Hi @ilat,

    As I mentioned above, before investigating any further, I’m kindly asking you to deactivate all plugins that have not been installed with your theme during its setup and all existing custom PHP code snippets. And then and only then, could you confirm me that the issue is still persisting please?

    Please also make that you have the latest theme version and that all recommended plugins are up-to-date. Finally, you could also consider clearing all activated caching system as well as your browser cache before investigating any further.

    As long as this has not been done, we cannot exclude the fact that this strange behavior has been caused by a third party plugin that is not supported by our theme.

    Thank you.

    #11388

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    I DID IT

    I UNSINSTALLED ITS THE SAME RESULT AND YOU AREN HELPING ME PLEASE WATCH MY VIDEO

    #11407

    Olivier
    Moderator
    • 1750 Posts
    @themosaurusrex
    Themosaurus Support

    Hi @ilat,

    I took the liberty to log into your website and deactivate all plugins that have not been installed with your theme during its setup as I politely asked you multiple times.

    And the issue does not occur anymore. I saved http://example.com into the button link for the very first section (“Meet Active Members”) and it worked fine. (Please see attached.)

    This is proof that this issue is caused by a third party plugin that is not supported by our theme. I confirm that you have a translation plugin (WPGlobus) on your website that is operating and adding features to the Customizer, which might contribute to this issue as your issue disappear once it’s deactivated. I kindly remind you that WPGlobus is not supported by our theme and any request related with its activation won’t receive further support.

    Thank you for your understanding.

    #11413

    Olivier
    Moderator
    • 1750 Posts
    @themosaurusrex
    Themosaurus Support

    Please also allow me to inform you that by keeping “Disable Updates” on your website and by keeping this information from us, you’re making our support job very difficult.

    Lots of fixes are provided by developers with regular updates, and this includes our theme and our plugins as well. In this case, there is an update for Kirki that could have been the solution for your issue. Fortunately enough, your issue is related with a third party plugin but a simply update could have resolved this and make us both win a lot of time.

    So, we kindly ask you to remove this plugin as long as you wish to benefit from our help.

    Best regards,

    #11414

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    Wpglobus told me: It may be theme’s specific issue.

    Anyway, can you tell me if the light WPML version is enough to translate my website or do i need the omplete one ?

    Thanks

    #11421

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    i’ve bought wpml
    – how to translate menu?
    – how to translate pages content?

    i don’t understand the logic of this plugin WPGLOBUS is so much better

    but now you need to help me because i’ve bought your module as you asked

    thanks

    #11422

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    i’ve translated menu

    but it’s weird some words are translated others not

    i d’ont know how to translate other words in menu

    and the weirdest thing is that in english version i have menu in the right order but not in other langages

    #11427

    Olivier
    Moderator
    • 1750 Posts
    @themosaurusrex
    Themosaurus Support

    Hi @ilat,

    We’ve made multiple tutorials to help you to set your website with WPML:

    Setup WPML with your theme

    Creating a Multilingual Website

    Creating Multilingual Widgets and Homepages

    Translating a Single Word

    If you wish to give your feedback on this plugin or if you have specific question with the way it works, it’s best if you try to reach the plugin authors. They will be more informed and better suited to help you.

    To go further, we invite you to post your request on their support forums:

    English Support

    We remain available for all support requests related with the use of your theme.

    Best,

    #11453

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    but you told me that you gonna give me support if i buy WPML

    #11454

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    how to use grimlock WPML?

    #11460

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    you are not helping me lol

    you are not answearing to my question so i need to repeat again and again, read what your custommers asks!

    why in english my menu is in the right order but not on other langages?

    #11489

    ilat
    Participant
    • 55 Posts
    @ilat

    EVERYTHING IS FIXED

    #11541

    Olivier
    Moderator
    • 1750 Posts
    @themosaurusrex
    Themosaurus Support

    Hi @ilat,

    I’m glad to read that everything has been fixed.

    Best,

Viewing 25 posts - 1 through 25 (of 25 total)

The topic ‘Kirki framework’ is closed to new replies.