Support only during business hours : Monday to friday, from 8:30 am – 5:30 pm CEST

In regards to the COVID-19 situation

Your support team is currently doing their best to offer the best support possible despite the current COVID-19 situation. However during these exceptional circumstances, please note that you should expect a response time of 2-3 business days, until further notice.Rest assured that we will still do our best to handle your requests as soon as possible! Everyone stay safe and healthy! 😷

Numbers at media section not correct

This topic is resolved
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • René Wappiez
    Participant
    • 93 Topics
    • 299 Posts
    @wappiez

    There are numbers displayed at the media section, see attached. I have not gone directly to the media section and uploaded images.
    But I have posted images to the activity stream. I think it is registering the amount of media I have posted to the activity stream in the media section.
    This gives a wrong impression to the viewer, who is thinking that there is media available to watch. Which there isn’t, since I haven’t uploaded anything.

    So either the solution needs to be that what is posted in the activity stream, would also be available to watch when going to the media section.
    Or, the numbers that are displayed at the media section need to be changed or deleted all together. Please advice.

    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 3725 Posts
    @themodactyl

    Hi René,

    It seems very odd. 🤔

    Please find the attached screenshots in my next reply. As you can see, all is working fine. Can you please check and come back to me?

    Please also make sure that you have the latest theme version and that all recommended plugins are up-to-date. Finally, you could also consider clearing all activated caching system as well as your browser cache before investigating any further. If you want to read more on what browser cache is and how to clear it, here is an article that might help you: How to Clear Internet Cache in Every Major Browser.

    Thank you.

    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 3725 Posts
    @themodactyl
    This reply has been marked as private.
    René Wappiez
    Participant
    • 93 Topics
    • 299 Posts
    @wappiez

    Where did you post it? In your profile, sociall wall or in a group? And would that matter?

    Btw, how do I check if I have the latest theme version? And if I would to update the theme version, wouldn’t that cause issues?

    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 3725 Posts
    @themodactyl

    please note that I publish this picture in my profile activity wall.

    It’s difficult to know from where this issue is coming from. However, my best guess is that it is related to BuddyPress itself. Do you face this issue by publishing picture in the profile activity wall?

    The first thing to do when facing an issue is to update the theme and every plugin. To update your theme, you can download and install the Envato Market plugin (https://envato.com/market-plugin/) on your WordPress site. Once the plugin is installed and activated, go to “Envato Market” in your admin menu and follow the instructions under “Activate Envato API Connection”. When this is done, you will see your purchased themes under the “Themes” tab and you should be able to update your theme from there by clicking the “Update available” button.

    Best,

    René Wappiez
    Participant
    • 93 Topics
    • 299 Posts
    @wappiez

    Thx. There is no update available button so I guess the theme is updated to the latest version?

    About the media. I just posted something on my profile and it did went to the media section. This means that the images I’ve posted in the groups section are not going to the media section. Is there a setting that I can change to have those images go to the media section as well?

    The media section now states 5 images were posted and only shows 1. It could be a coincidence that I had changed a setting which meant those images were not being added to the media section. Do you know where these media settings are being managed?

    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 3725 Posts
    @themodactyl

    Hi René,

    I try to upload an image on a public group wall and this image was not added to my profile. However, the number was still set at 1.

    I try my best, but I really don’t know why you have a different media count on your profile. 🤷🏻‍♀️
    I really suggest you to contact the plugin authors as they’ll be more suited to help you with this issue: rtmedia.io/support.

    Best,

Roboraptor 🦖
Themosaurus Topic Closer

Hi there,

This topic has been inactive for a while now so we will be closing it to keep the forum tidy. Don't hesitate to create a new topic if you still need help and we'll be glad to help you!

Best regards,
The Themosaurus team.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Numbers at media section not correct’ is closed to new replies.

Troubleshooting Demo Imports

You're trying to setup your theme but you're experiencing errors when importing the demo content? Or you've just followed the setup guide but your website doesn't look exactly like our demo? These are common issues for which you can find easy and quick fixes.

Happy With our Support So Far?

Feel free to review our theme on Themeforest! It helps us making our products more known to new potential customers, which allow us more time to improve the quality and develop new features. #SharingIsCaring ❤️

Discover MatchPress

Skip • Like • Super-Like

Add powerful matching features like Member likes, skips, super likes, conditional private messaging and much more.