Support only during business hours : Monday to friday, from 8:30 am – 5:30 pm CEST

In regards to the COVID-19 situation

Your support team is currently doing their best to offer the best support possible despite the current COVID-19 situation. However during these exceptional circumstances, please note that you should expect a response time of 2-3 business days, until further notice.Rest assured that we will still do our best to handle your requests as soon as possible! Everyone stay safe and healthy! 😷

Pluging not installed during auto-installation

This topic is resolved
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • Krishnakumar
    Participant
    • 11 Topics
    • 22 Posts
    @krishnakumarka

    Grimlock for Elementor, Mutual buddies, and BP profile search are not installed during auto-installation. How this will affect the demo and how can i rectify it?

    Olivier
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 1895 Posts
    @themosaurusrex

    Hi @krishnakumarka,

    I’m sorry to read about the trouble that you’ve been facing.
    Manually installing these plugins should not be much of an issue and it should not break your demo.

    Could tell me with demo did you try to install? This will help us to fix this issue for the next releases.

    Thank you.

    Krishnakumar
    Participant
    • 11 Topics
    • 22 Posts
    @krishnakumarka

    Hi Oliver,

    Thanks for the reply. I was using the ‘dating’ theme. Please check the screenshot. Please let me know how to make it like in demo theme.

    Thank you.

    Olivier
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 1895 Posts
    @themosaurusrex

    Hi @krishnakumarka,

    Could install and activate the missing plugins and tell me if that has solved your issue please?

    Cheers,

Roboraptor 🦖
Themosaurus Topic Closer

Hi there,

This topic has been inactive for a while now so we will be closing it to keep the forum tidy. Don't hesitate to create a new topic if you still need help and we'll be glad to help you!

Best regards,
The Themosaurus team.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Pluging not installed during auto-installation’ is closed to new replies.

Troubleshooting Demo Imports

You're trying to setup your theme but you're experiencing errors when importing the demo content? Or you've just followed the setup guide but your website doesn't look exactly like our demo? These are common issues for which you can find easy and quick fixes.

Happy With our Support So Far?

Feel free to review our theme on Themeforest! It helps us making our products more known to new potential customers, which allow us more time to improve the quality and develop new features. #SharingIsCaring ❤️