Problem with Send Message to users after Update

Home Forums Gwangi – Dating & Matchmaking Community Theme Website Setup Pages Problem with Send Message to users after Update

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Jean-Pascal 1 month, 3 weeks ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #6523

    Werner
    Participant
    • 25 Posts
    @creation

    I installed the newest version but now users cannot send messages to other users directly from their profile.
    In that case they have fill in the username again, witch is a bit confusing.
    But if they send it from the members-list by clicking on the button it works.
    I notieced that it is not working in your online-demo either.
    You should pay me for your support 🙂

    I copied the two different links:

    Direct link from his profile (not working)
    /messages/compose/?r&_wpnonce=1240829fd2

    Direct link from members list (working)
    /messages/compose/?r=nickname&_wpnonce=1240829fd2

    Please can u fix that ASAP?

    #6526

    Jean-Pascal
    Participant
    • 105 Posts
    @themopteryx

    Hi @creation,

    This is a known problem already reported by other users.
    There is an issue in our theme which will be fixed in the next update.

    Thank you for your precious feedback.

    Best,

    #6530

    Werner
    Participant
    • 25 Posts
    @creation

    Ok, Thanks!
    Will you keep me up to date when there will be an update?

    #6532

    Jean-Pascal
    Participant
    • 105 Posts
    @themopteryx

    Hi Werner,

    Of course! As soon as the update is available we will let you know.

    Regards,

    #6718

    Jean-Pascal
    Participant
    • 105 Posts
    @themopteryx

    Hi @creation,

    Sorry for the delay!

    We recently release a new version of Gwangi. Updating your theme and all the required plugins to the latest version should fix these issues.

    If you have correctly updated Gwangi and Grimlock, the problem should now be fixed. You might still be seeing the issue because your browser cache is showing you an older version of the page (browsers do that to load pages faster). So to see that the issue is resolved you will need to empty your browser cache and reload the page. If you want to read more on what browser cache is and how to clear it, here is an article that might help you:
    https://www.lifewire.com/how-to-clear-cache-2617980

    To update your theme, you can download and install the Envato Market plugin (https://envato.com/market-plugin/) on your WordPress site.

    Once the plugin is installed and activated, go to “Envato Market” in your admin menu and follow the instructions under “Activate Envato API Connection”.

    When this is done, you will see your purchased themes under the “Themes” tab and you should be able to update your Gwangi theme from there by clicking the “Update available” button.

    Regards,

Hi there,

This topic has been inactive for a while now so we will be closing it to keep the forum tidy. Don't hesitate to create a new topic if you still need help and we'll be glad to help you!

Best regards,
The Themosaurus team.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Problem with Send Message to users after Update’ is closed to new replies.