Support only during business hours : Monday to friday, from 8:30 am – 5:30 pm CEST

In regards to the COVID-19 situation

Your support team is currently doing their best to offer the best support possible despite the current COVID-19 situation. However during these exceptional circumstances, please note that you should expect a response time of 2-3 business days, until further notice.Rest assured that we will still do our best to handle your requests as soon as possible! Everyone stay safe and healthy! 😷

Problems with unresponsive widgits in Elementor.

Find Answers and Get Support Forums Cera – Intranet & Community Theme Compatible Plugins Elementor Problems with unresponsive widgits in Elementor.

This topic is resolved
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • Seth Delery
    Participant
    • 4 Topics
    • 6 Posts

    The Accordion and Tabs features in Elementor do not work on the live site.(PIC 3) And for some reason all the text and icons appear red on the live site, which is not the colors I see when working on the site. (PIC 3) The hamburger menu on mobile and tablet do not function when clicked. (PIC 4).

    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 2012 Posts

    Hi @sethdelery,

    Thank you for reaching out to us!

    It’s best if we take a quick look at this…

    Could you create a new website user for us please? If possible with administrator capabilities so we can make a quick check of your settings.
    You can post the user name and password in your next reply and mark it as private to keep this between us.

    Also, are we free to deactivate plugins for our tests? In this case, I invite you to make a backup before we investigate your website further in order to make sure you don’t loose any data if something goes wrong.

    Thank you.

    Seth Delery
    Participant
    • 4 Topics
    • 6 Posts
    This reply has been marked as private.
    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 2012 Posts

    Hi @sethdelery,

    For the hamburger menu : There is definitely an issue in our theme which will be fixed in the next update.

    For your second issue : I can’t find the widget. Could you send me the url of the page, please ?

    Best,

    Seth Delery
    Participant
    • 4 Topics
    • 6 Posts
    This reply has been marked as private.
    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 2012 Posts

    Hi @sethdelery,

    This red color is set in the WordPress Customizer settings. I see that you have chosen this same color for the links. So You just need to adapt this setting to choose a different color.

    If you want more information about the customizer, here is the link to our documentation :

    Customizing Your Theme

    Since you are using Elementor as a page builder, you may add a custom links color only for these specific sections. This way, you will keep all links red on your site except for those areas.

    We hope this will help you solve this problem.

    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 2012 Posts

    Hi @sethdelery,

    We have just released a new update of Grimlock. Updating this plugin and the theme to the latest version should fix this issue.

    After the update, the problem should now be fixed. However, you might still be seeing the issue because your browser cache is showing you an older version of the page (browsers do that to load pages faster). To see that the issue is resolved you will need to empty your browser cache and reload the page. If you want to read more on what browser cache is and how to clear it, here is an article that might help you:
    https://www.lifewire.com/how-to-clear-cache-2617980

    Kindest regards,

Roboraptor 🦖
Themosaurus Topic Closer

Hi there,

This topic has been inactive for a while now so we will be closing it to keep the forum tidy. Don't hesitate to create a new topic if you still need help and we'll be glad to help you!

Best regards,
The Themosaurus team.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Problems with unresponsive widgits in Elementor.’ is closed to new replies.

Troubleshooting Demo Imports

You're trying to setup your theme but you're experiencing errors when importing the demo content? Or you've just followed the setup guide but your website doesn't look exactly like our demo? These are common issues for which you can find easy and quick fixes.

Happy With our Support So Far?

Feel free to review our theme on Themeforest! It helps us making our products more known to new potential customers, which allow us more time to improve the quality and develop new features. #SharingIsCaring ❤️