Recurrent event issue

This topic contains 10 replies, has 2 voices, and was last updated by  Themosaurus 1 year, 7 months ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #1201

    Dear Clouds
    Participant
    • 9 Posts
    @dearclouds

    Hello,

    First, thank you for your hard work!

    I have a little problem with my events…
    The html is showing where there’s supposed to only show the time event.

    Screenshot attached.

    Thank you!

    #1216

    Themosaurus
    Keymaster
    • 1678 Posts
    @themosaurus

    Hi Dear Clouds,

    Thank you very much for the kind words. We really appreciate 🙂

    Can you please tell us where exactly did you found this defect? Or maybe post a screenshot from your full page?
    We’re having trouble to pinpoint in which template or page you’re experiencing this issue.

    Thank you very much.

    Cheers

    #1282

    Dear Clouds
    Participant
    • 9 Posts
    @dearclouds
    This reply has been marked as private.
    #1283

    Themosaurus
    Keymaster
    • 1678 Posts
    @themosaurus

    Hi Dear Clouds,

    Thank you for your great feedback.
    You have found in a bug in our templates. It will be fixed in the next Gwangi update (scheduled for next week).
    Updating your theme will fix this issue.

    In the meantime, we can provide a CSS snippet to hide this bit from your page if you wish.

    Thank you for your patience.

    Best,

    PS: Super anime ça, Steins;Gate 0 😉 !!!

    #1291

    Dear Clouds
    Participant
    • 9 Posts
    @dearclouds

    Hi,

    Yes it would be really great if you could provide me a CSS snippet 🙂
    Thanks!!

    Haha yes i love Steins:Gate 😀

    #1294

    Themosaurus
    Keymaster
    • 1678 Posts
    @themosaurus

    Hi Dear Clouds,

    Sure, here is the CSS snippet:

    .tribe-events-meta-group-item dl dt:last-of-type,
    .tribe-events-meta-group-item dl dd:last-of-type {
    	display: none;
    }

    If you wanna find out how to add custom CSS to your site, here is an article of our documentation that might help you:

    Adding Custom CSS

    Best,

    #1335

    Dear Clouds
    Participant
    • 9 Posts
    @dearclouds

    Hi,

    Thank you, it will do for now!

    Have a great day!
    Thanks again for your time 🙂

    #1341

    Themosaurus
    Keymaster
    • 1678 Posts
    @themosaurus

    You’re welcome. 🙂

    Best

    #1438

    Themosaurus
    Keymaster
    • 1678 Posts
    @themosaurus

    Hi Dear Clouds,

    We recently released Gwangi 1.1.1. Updating your theme and all the required plugins to the latest version should fix this issue. The provided CSS code snippet is no longer necessary so please remove it to benefit from this patch.

    To update your theme, you can download and install the Envato Market plugin (https://envato.com/market-plugin/) on your WordPress site.

    Once the plugin is installed and activated, go to “Envato Market” in your admin menu and follow the instructions under “Activate Envato API Connection”.

    When this is done, you will see your purchased themes under the “Themes” tab and you should be able to update your Gwangi theme from there by clicking the “Update available” button.

    If you have correctly updated Gwangi and Grimlock and the problem should now fixed. You might be still seeing the issue because your browser cache is showing you an older version of the page (browsers do that to load pages faster). So, to see that the issue is resolved you will need to empty your browser cache and reload the page. If you want to read more on what browser cache is and how to clear it, here is an article that might help you:
    https://www.lifewire.com/how-to-clear-cache-2617980

    Best regards,

    #1737

    Dear Clouds
    Participant
    • 9 Posts
    @dearclouds

    Hello,

    Thank you for fixing this issue!
    It looks perfect now!

    Have a nice day,

    #1745

    Themosaurus
    Keymaster
    • 1678 Posts
    @themosaurus

    You’re welcome! 🙂
    Best regards,

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Recurrent event issue’ is closed to new replies.