search does not work – Sorry, no members were found.

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Manathan 1 month, 2 weeks ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #26895

    Maksim
    Participant
    • 13 Posts
    @strongbymax

    Hello, I cannot figure out why users are not shown on the site. I tried disabling the PRO plugin, tried switching to users via a switch. I will provide you with the data to enter the site, please see what the problem is.

    #26896

    Maksim
    Participant
    • 13 Posts
    @strongbymax
    This reply has been marked as private.
    #26914

    Manathan
    Keymaster
    • 1486 Posts
    @themodactyl
    Themosaurus Support

    Hi @strongbymax, 🙂

    We’re sorry to read you’re facing some issue with the BP xProfile Location plugin. Unfortunately, we have no clue. 🤷‍♂️

    As this issue is related with BP xProfile Location, it’s best if you try to reach the plugin authors. They will be more informed and better suited to help you.

    To go further, we invite you to post your request on their support forums:
    https://wordpress.org/support/plugin/bp-xprofile-location/

    We remain available for all support requests related with the use of your theme.

    Best,

Hi there,

This topic has been inactive for a while now so we will be closing it to keep the forum tidy. Don't hesitate to create a new topic if you still need help and we'll be glad to help you!

Best regards,
The Themosaurus team.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘search does not work – Sorry, no members were found.’ is closed to new replies.