Search not syncronizing

This topic contains 10 replies, has 2 voices, and was last updated by  Jean-Pascal 10 months, 3 weeks ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #10544

    Joaquin
    Participant
    • 15 Posts
    @pukarah

    So i have some fields in the search for the hero search and it wont sync.

    Look at the screenshots and actual page.

    #10546

    Joaquin
    Participant
    • 15 Posts
    @pukarah

    In regard to this post. Check when i select a city to search.

    Then it appears the club search but the format is all broken.

    #10547

    Jean-Pascal
    Moderator
    • 614 Posts
    @themopteryx
    Themosaurus Support

    Hi @pukarah,

    Could you create a new website user for us please? If possible with administrator capabilities so we can make a quick check of your settings.
    You can post the user name and password in your next reply and mark it as private to keep this between us.

    Cheers,

    #10568

    Joaquin
    Participant
    • 15 Posts
    @pukarah
    This reply has been marked as private.
    #10576

    Jean-Pascal
    Moderator
    • 614 Posts
    @themopteryx
    Themosaurus Support

    Hi @pukarah,

    Everything seems to be back to normal.

    The “Search home” form was added to the directory (which should not be otherwise there are two different forms on the same page) and the “Search directory” form had to be added to the directory (view screenshot).

    Regards,

    #10577

    Joaquin
    Participant
    • 15 Posts
    @pukarah

    Perfect!

    But i still dont know why the search doesn’t dsiplay the club and cities. But rather countries and cities in the actual page…

    #10579

    Jean-Pascal
    Moderator
    • 614 Posts
    @themopteryx
    Themosaurus Support

    Hi @pukarah,

    I don’t see any problems with your search forms configuration.
    There are 2 fields displayed on the homepage form and 4 fields on the directory form.

    I added the “club” field to the “Search directory” form and it works perfectly.

    Maybe did I misunderstand the problem?

    Regards,

    #10581

    Joaquin
    Participant
    • 15 Posts
    @pukarah

    This is solved due to plugins not working well. Thanks!

    #10582

    Jean-Pascal
    Moderator
    • 614 Posts
    @themopteryx
    Themosaurus Support

    Hi @pukarah,

    Great to hear!

    Can you tell us which plugin was causing this issue?
    This could help other users who encounter this very same problem!

    Thank you in advance for your feedback!

    Best regards,

    #10601

    Joaquin
    Participant
    • 15 Posts
    @pukarah

    I believe it was the snippet code plugin..

    #10604

    Jean-Pascal
    Moderator
    • 614 Posts
    @themopteryx
    Themosaurus Support

    Hi @pukarah,

    Thank you for your feedback!

    Regards,

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Search not syncronizing’ is closed to new replies.