Some icons are not displayed.

Home Forums Cera – Intranet & Community Theme Theme Customizer Some icons are not displayed.

This topic contains 10 replies, has 3 voices, and was last updated by  Manathan 1 month ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #14640

    thiki
    Participant
    • 7 Posts
    @thiki

    I’m using Learndash and the My Course icon shows up as ‘□’.

    The permissions for this folder were 755.
    /themes/cera/assets/fonts/cera/

    Is there anything else that needs to be corrected?

    #14782

    Manathan
    Keymaster
    • 415 Posts
    @themodactyl
    Themosaurus Support

    Hi @thiki,

    Thanks for getting in touch! 🙂

    We’re experiencing a much larger number of requests than usual so our wait times are longer than expected. We’re working hard to get back to you as quickly as we can and we really appreciate your patience!

    Could you share the URL to your website with us please? You can post it in your next reply and mark it as private to keep this between us.

    We really thank you for your patience!

    In the meantime, feel free to check out our documentation resources for more help:

    FAQ & Support Documentation

    Kind regards,

    #14796

    Jean-Pascal
    Moderator
    • 614 Posts
    @themopteryx
    Themosaurus Support

    Hi @thiki,

    Could you share the URL to your website with us please?

    If the page require admin access, could you create a new website user for us please? If possible with administrator capabilities so we can make a quick check of your settings.
    You can post the user name and password in your next reply and mark it as private to keep this between us.

    You can post it in your next reply and mark it as private to keep this between us.

    Thank you.

    #14841

    thiki
    Participant
    • 7 Posts
    @thiki
    This reply has been marked as private.
    #14901

    Manathan
    Keymaster
    • 415 Posts
    @themodactyl
    Themosaurus Support

    Hi @thiki,

    Thank you for granting us access to your WP Admin.

    Unfortunately, the url you gave me is not working. Can you look at this and come back to me with the correct link, please ?

    The Japanese language should not be a problem. 🙂

    Regards,

    #14909

    thiki
    Participant
    • 7 Posts
    @thiki
    This reply has been marked as private.
    #14911

    thiki
    Participant
    • 7 Posts
    @thiki
    This reply has been marked as private.
    #14917

    Manathan
    Keymaster
    • 415 Posts
    @themodactyl
    Themosaurus Support
    This reply has been marked as private.
    #14946

    Jean-Pascal
    Moderator
    • 614 Posts
    @themopteryx
    Themosaurus Support

    Hi @thiki!

    It seems that your version of Cera is bit old. We recently released a new version of this theme (1.1.2). Updating your theme, Grimlock plugins and all the other recommended plugins to the latest version should fix this issue.

    If you have correctly updated the theme and Grimlock, the problem should now be fixed. You might still be seeing the issue because your browser cache is showing you an older version of the page (browsers do that to load pages faster). So to see that the issue is resolved you will need to empty your browser cache and reload the page. If you want to read more on what browser cache is and how to clear it, here is an article that might help you:
    https://www.lifewire.com/how-to-clear-cache-2617980

    To update your theme, you can download and install the Envato Market plugin (https://envato.com/market-plugin/) on your WordPress site.
    Once the plugin is installed and activated, go to “Envato Market” in your admin menu and follow the instructions under “Activate Envato API Connection”.
    When this is done, you will see your purchased themes under the “Themes” tab and you should be able to update your theme from there by clicking the “Update available” button.

    Cheers,

    #14968

    thiki
    Participant
    • 7 Posts
    @thiki

    Hi @themopteryx

    Thanks to you, we’ve solved the problem!

    Regards,

    #14975

    Manathan
    Keymaster
    • 415 Posts
    @themodactyl
    Themosaurus Support

    Hi @thiki,

    I’m glad to read that @themopteryx has been able to help you!

    Cheers,

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Some icons are not displayed.’ is closed to new replies.