Section not visible with safari on homepage!

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Manathan 1 month, 2 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #26634

    Alle
    Participant
    • 2 Posts
    @allecola

    The widget on the home page: “Meet our new Lovely Members” it doesn’t work in Safari ( does not show any avatar !!!! ), while in Chrome it works perfectly!

    The top right menu for users logged into SAFARI is also not aligned correctly !!!

    Also check out your demo theme: https://dating.gwangi-theme.com/

    Can I solve these problems ???

    Thanks

    #26663

    Manathan
    Keymaster
    • 1450 Posts
    @themodactyl
    Themosaurus Support

    Hi @allecola, 🙂

    We’re sorry to read you’re facing some issue with our theme. We’ll see to fix this together.

    Could you provide us with screenshots of your website please? Please don’t hesitate to comment or highlight your screenshots to help us better understand your issue.

    Thank you.

    #26694

    Manathan
    Keymaster
    • 1450 Posts
    @themodactyl
    Themosaurus Support
    This reply has been marked as private.
    #26696

    Manathan
    Keymaster
    • 1450 Posts
    @themodactyl
    Themosaurus Support

    Thank you for your feedback @allecola.

    Unfortunately, we don’t have the same view. On safari, our demo’s working well. My best guess is that this issue is related to your version of safari.

    Could you create a new website user for us please? If possible with administrator capabilities so we can make a quick check of your settings. This way, we will be able to investigate to make sure where this issue’s coming from.
    You can post the user name and password in your next reply and mark it as private to keep this between us.

    Also, are we free to deactivate plugins for our tests? In this case, I invite you to make a backup before we investigate your website further in order to make sure you don’t loose any data if something goes wrong.

    Thank you.

Hi there,

This topic has been inactive for a while now so we will be closing it to keep the forum tidy. Don't hesitate to create a new topic if you still need help and we'll be glad to help you!

Best regards,
The Themosaurus team.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Section not visible with safari on homepage!’ is closed to new replies.