Support only during business hours : Monday to friday, from 8:30 am – 5:30 pm CEST

In regards to the COVID-19 situation

Your support team is currently doing their best to offer the best support possible despite the current COVID-19 situation. However during these exceptional circumstances, please note that you should expect a response time of 2-3 business days, until further notice.Rest assured that we will still do our best to handle your requests as soon as possible! Everyone stay safe and healthy! 😷

UI is changing

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • Amey
    Participant
    • 15 Topics
    • 47 Posts

    The UI of site is getting changed. It’s black for a new visitor.

    Amey
    Participant
    • 15 Topics
    • 47 Posts
    This reply has been marked as private.
    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 2223 Posts

    Hi Amey,

    Hope you’re doing fine.

    Please note that the login modal use the same background color as the post. Can you please make sure the background color is set on white in Customize > Posts > Posts Page > Item? Please find the attached screenshot.

    Concerning the navigation, did you change for a child-theme recently or relaunch the theme setup? However, note that you can change this color in Customize > Appearance > Navigation > Style. Please find the second attached screenshot.

    Hope this will help you solve you issue.

    Best,

    Amey
    Participant
    • 15 Topics
    • 47 Posts
    This reply has been marked as private.
    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 2223 Posts

    Hi Amey,

    Thank you for granting us access to your wp admin.

    My best guess is that your issue might probably caused by some cache issue as we don’t face it. Please find the attached screenshot in my next reply.

    Can you please make sure that you have the latest theme version and that all recommended plugins are up-to-date. Finally, you could also consider clearing all activated caching system as well as your browser cache before investigating any further.

    Thank you.

    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 2223 Posts
    This reply has been marked as private.
    Amey
    Participant
    • 15 Topics
    • 47 Posts
    This reply has been marked as private.
    Amey
    Participant
    • 15 Topics
    • 47 Posts
    This reply has been marked as private.
    Olivier
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 1893 Posts

    Hi Amey,

    Thanks for getting in touch! We’ve received your request and we’ll get you an answer shortly. 🙂

    We’re experiencing a much larger number of requests than usual so our wait times are longer than expected. We’re working hard to get back to you as quickly as we can and we really appreciate your patience!

    In the meantime, feel free to check out our documentation resources for more help:

    FAQ & Support Documentation

    Kind regards,

    Olivier
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 1893 Posts

    Hi Amey,

    Everything looks OK on our side. (Please see attached.)

    Could you confirm that you’re still facing this issue please?

    Thank you.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Troubleshooting Demo Imports

You're trying to setup your theme but you're experiencing errors when importing the demo content? Or you've just followed the setup guide but your website doesn't look exactly like our demo? These are common issues for which you can find easy and quick fixes.

Happy With our Support So Far?

Feel free to review our theme on Themeforest! It helps us making our products more known to new potential customers, which allow us more time to improve the quality and develop new features. #SharingIsCaring ❤️