Support only during business hours : Monday to friday, from 8:30 am – 5:30 pm CEST

In regards to the COVID-19 situation

Your support team is currently doing their best to offer the best support possible despite the current COVID-19 situation. However during these exceptional circumstances, please note that you should expect a response time of 2-3 business days, until further notice.Rest assured that we will still do our best to handle your requests as soon as possible! Everyone stay safe and healthy! 😷

Weird Elementor behaviour in Cera’s theme posts

Find Answers and Get Support Forums Cera – Intranet & Community Theme Website Setup Posts Weird Elementor behaviour in Cera’s theme posts

Waiting for Themosaurus team
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • Jakub
    Participant
    • 6 Topics
    • 19 Posts

    Hi,
    From the beginning, I notice that Elementor can’t display properly in all my posts with layout “theme”. In any other case, all is ok but as soon as I need to edit posts and use the “theme” layout Elementor’s buttons will fall apart.

    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 2208 Posts

    Hi Jakub,

    Thank you for reaching out to us. 🙂

    That’s very odd. My best guess is that your issue might probably caused by some conflicting third party plugin, some extra code snippet or a missing update as we don’t encounter this issue with our demos.

    First of all, could you deactivate all plugins that have not been installed with your theme during its setup and all existing custom PHP code snippets please? And then, could you confirm me that the issue is still persisting please?

    Then, if this issue still appearing, make sure that you have the latest theme version and that all recommended plugins are up-to-date.

    Finally, you could consider clearing all activated caching system as well as your browser cache before investigating any further.

    We’re waiting for your feedback.

    Thank you.

    Jakub
    Participant
    • 6 Topics
    • 19 Posts

    Now I know that “Grimlock” is causing a problem. Or even two problems.
    I noticed that I have weird bullet points in my posts. Exactly same blue arrows in circles that are destroying elementor buttons (you can see it on the screen above and the one I attached below).

    After turning off “Grimlock” weird bullet points are disappearing from my posts and also Elementor is working as it should. In few words, Grimlock is adding icons to the ul or li elements that definitely shouldn’t be there…

    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 2208 Posts

    Hi Jakub,

    Thank you for your feedback! 🙂

    It’s best if we take a quick look at this…

    Could you create a new website user for us please? If possible with administrator capabilities so we can make a quick check of your settings.
    You can post the user name and password in your next reply and mark it as private to keep this between us.

    Also, are we free to deactivate plugins for our tests? In this case, I invite you to make a backup before we investigate your website further in order to make sure you don’t loose any data if something goes wrong.

    Thank you.

    Jakub
    Participant
    • 6 Topics
    • 19 Posts
    This reply has been marked as private.
    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 2208 Posts

    Thank you for granting us access to your WP Admin Jakub. 🙂

    We will investigate further to find from where this issue is coming from.

    We will be back to you ASAP.

    Thank you for your patience.

    Regards,

    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 2208 Posts

    Hi Jakub,

    We thank you for your precious feedback. It seems the last update of Elementor caused some issues that need to be fixed in Grimlock for Elementor. Be sure this will be fixed in a future update.

    We’ll be back to you as soon as the update is available. 🙂

    Thank you for your patience. 🙏🏼

    Best,

    Jakub
    Participant
    • 6 Topics
    • 19 Posts

    Excellent!
    I’m happy to hear this. I will wait patiently.

    Manathan
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 2208 Posts

    Hi Jakub,

    Thank you for your patience and your contribution to this theme. 🙏🏼

    Waiting the update, simply add the following code snippet to your website:

    /**
    * Hide the narrows in Elementor editor
    */
    li.elementor-editor-element-setting:before {
        display: none !important;
    }

    To add this code snippet to your site, we recommend that you paste it to the Custom CSS panel of your WordPress Customizer. Just go to your dashboard and navigate to “Appearance > Customize > Additional CSS”.
    Pasting your code snippet there should do the trick for you.

    Also, it’s important to remember that we share snippet only to solve issues with our theme. Any further request for CSS snippets will have to be part of a defect that needs to be fixed urgently. No snippets will be shared otherwise.

    If you want to go further with the customization of your website, we advise that you require customization work.

    Regards,

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Troubleshooting Demo Imports

You're trying to setup your theme but you're experiencing errors when importing the demo content? Or you've just followed the setup guide but your website doesn't look exactly like our demo? These are common issues for which you can find easy and quick fixes.

Happy With our Support So Far?

Feel free to review our theme on Themeforest! It helps us making our products more known to new potential customers, which allow us more time to improve the quality and develop new features. #SharingIsCaring ❤️