Font customisations

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Manathan 1 month, 3 weeks ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #26232

    Libby
    Participant
    • 6 Posts
    @rivmedia

    My font customizations don’t seem to be working properly. When I am in the customer I have applied Open Sans as my theme font everyone, and it shows up in the customizer preview as you can see here: http://prntscr.com/vmm2jo

    However on the front end of the site, it works in some places but not in others as you can see here: http://prntscr.com/vmm31d

    I don’t have any caching plugins installed so that isn’t the issue.

    Any ideas?

    #26249

    Manathan
    Keymaster
    • 1463 Posts
    @themodactyl
    Themosaurus Support

    Hi @rivmedia,

    Thank you for buying our theme. We hope it will meet all your expectations. 🙂

    I can see that you changed the text font, but this is not the only field to edit to change the font used in your website. To edit the profile menu, you have to edit the font selected in “Headings”.

    Please find the attached screenshot.

    Cheers,

    #26339

    Libby
    Participant
    • 6 Posts
    @rivmedia

    Thanks, but as explained I HAVE changed the fonts everywhere. They display properly within the customizer but NOT on the frontend of the site.
    Here are more screenshots to show you.

    #26357

    Manathan
    Keymaster
    • 1463 Posts
    @themodactyl
    Themosaurus Support

    Hi @rivmedia,

    Thank you for your feedback. 🙂

    My best guess is that your issue might probably caused by some conflicting third party plugin or some extra code snippet as we don’t encounter this issue with our demos.

    Could you deactivate all plugins that have not been installed with your theme during its setup and all existing custom PHP code snippets please? And then, could you confirm me that the issue is still persisting please?

    More importantly, can you make sure that you have the latest theme version and that all recommended plugins are up-to-date, please? Finally, you could also consider clearing your browser cache before investigating any further.

    Note that we’ve recently addressed a very similar issue in another topic. To find out how you can resolve it, please click the following link:
    https://support.themosaurus.com/forums/topic/css-font-not-loading-after-hosting-migration/

    Hope this will help. We’re waiting for your feedback.

    Thank you.

    #26387

    Libby
    Participant
    • 6 Posts
    @rivmedia

    I have already tried deactivating all third party plugins and clearing my browser cache, I haven’t added any custom PHP code snippets and I have the latest version of all theme and plugins.

    The other thread did help though. I deleted all the font files via ftp and then cleared the kirki cache with this link: (YOURSILEURL.COM/?action=kirki-reset-cache)
    That seems to have resolved the problem. Odd one.

    #26394

    Manathan
    Keymaster
    • 1463 Posts
    @themodactyl
    Themosaurus Support

    Hi @rivmedia,

    I’m glad to read that you’ve been able to solve this!

    Thank you to share the solution with us, I’m sure it will help other users facing the same issue. 🙂

    If you’re happy with our theme, feel free to review our theme on our Themeforest page:
    https://themeforest.net/item/cera-intranet-community-theme/24872621

    It’s very appreciated and it helps us making our products more known to new potential customers, which allow us more time to improve the quality over time and develop new features. It’s a win-win !

    And by doing this, you will be making a great contribution to our community! #SharingIsCaring 💪🏻

    Thank you!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Font customisations’ is closed to new replies.