Support only during business hours : Monday to friday, from 8:30 am – 5:30 pm CEST

In regards to the COVID-19 situation

Your support team is currently doing their best to offer the best support possible despite the current COVID-19 situation. However during these exceptional circumstances, please note that you should expect a response time of 2-3 business days, until further notice.Rest assured that we will still do our best to handle your requests as soon as possible! Everyone stay safe and healthy! 😷

Icons dont load and login page

This topic is resolved
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • Michael Papst
    Participant
    • 4 Topics
    • 9 Posts
    @jobadoo

    On the full site the icons dont load. I install twice fresh and there are only the recomend plugins installed. (see attached image)

    Second question when i click the register page and than on login it redirect to the standard wp-login page and not open the login form like on the demo how i can fix that ?

    Themosaurus
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 1 Topics
    • 1673 Posts
    @themosaurus

    Hi @jobadoo,

    You have 403 error for these files (icons).
    This is most likely due to a cache issue (cache plugin) or file permission problem (hosting related).

    Can you please create a new website user for us? If possible with administrator capabilities so we can make a quick check of your settings.
    You can post the user name and password in your next private reply.

    For your second question you have to use the Login With Ajax Plugin (https://wordpress.org/plugins/login-with-ajax/).

    Best,

    Michael Papst
    Participant
    • 4 Topics
    • 9 Posts
    @jobadoo
    This reply has been marked as private.
    Themosaurus
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 1 Topics
    • 1673 Posts
    @themosaurus

    Hi @jobadoo,

    While you’re investigating your FTP server, can you make sure that the permissions also applied to your subdirectories are correct?

    In the past, we’ve also experienced issues with the loading of gwangi font files because of incorrect permissions applied to its parent directory: gwangi/assets/fonts/

    Maybe changing its permission will solve your issue… Could please test and keep us updated?

    For more, please also refer to the following topic:
    https://support.themosaurus.com/forums/topic/my-website-super-slow/

    Cheers,

    Michael Papst
    Participant
    • 4 Topics
    • 9 Posts
    @jobadoo
    This reply has been marked as private.
    Michael Papst
    Participant
    • 4 Topics
    • 9 Posts
    @jobadoo

    Update i look the error log and the folder gwangi needs 755 now is working.

    Thank you for the suport

    Themosaurus
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 1 Topics
    • 1673 Posts
    @themosaurus

    You’re welcome. ?

    Best regards,

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Icons dont load and login page’ is closed to new replies.

Troubleshooting Demo Imports

You're trying to setup your theme but you're experiencing errors when importing the demo content? Or you've just followed the setup guide but your website doesn't look exactly like our demo? These are common issues for which you can find easy and quick fixes.

Happy With our Support So Far?

Feel free to review our theme on Themeforest! It helps us making our products more known to new potential customers, which allow us more time to improve the quality and develop new features. #SharingIsCaring ❤️