Support only during business hours : Monday to friday, from 8:30 am – 5:30 pm CEST

In regards to the COVID-19 situation

Your support team is currently doing their best to offer the best support possible despite the current COVID-19 situation. However during these exceptional circumstances, please note that you should expect a response time of 2-3 business days, until further notice.Rest assured that we will still do our best to handle your requests as soon as possible! Everyone stay safe and healthy! 😷

Member Directory is broken

This topic is resolved
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • Edmond
    Participant
    • 4 Topics
    • 12 Posts

    Hi, I have installed and imported the theme demo by theme setup took, everything went well, then I have tried to create a user to see the Membership Directory page, and it dosnt looks like in your demo, could you please check?

    screenshot – https://nimb.ws/COfB3Q

    Jean-Pascal
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 607 Posts

    Hi @oddylab,

    Oh, yeah, that’s very strange.

    Do you use a child theme or just the parent theme?

    Regards,

    Edmond
    Participant
    • 4 Topics
    • 12 Posts

    Hi, yes I use child theme, same I see when I use parent theme.

    Jean-Pascal
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 607 Posts

    Hi @oddylab,

    Could you please create a new website user for us? If possible with administrator capabilities so we can make a quick check of your settings.
    You can post the user name and password in your next reply and mark it as private to keep this between us.

    Cheers,

    Edmond
    Participant
    • 4 Topics
    • 12 Posts
    This reply has been marked as private.
    Jean-Pascal
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 607 Posts

    Hi @oddylab,

    The main issue comes from the use of the Cera child theme.
    If the use of a child theme is not an absolute requirement to your project you can activate the parent theme instead.

    Note that there is a bug in one of our plugins that is the cause of this issue and this will be fixed in the next update (coming this week).

    Thanks again you for your great feedback.

    Best,

    Edmond
    Participant
    • 4 Topics
    • 12 Posts
    This reply has been marked as private.
    Edmond
    Participant
    • 4 Topics
    • 12 Posts

    Another issue, when a user register account via frontend/buddy press, it dosnt shows up in Member Directory, but when the user account created by Membership pro plugin it starts to display in Member Directory…

    Jean-Pascal
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 607 Posts
    This reply has been marked as private.
    Edmond
    Participant
    • 4 Topics
    • 12 Posts
    This reply has been marked as private.
    Edmond
    Participant
    • 4 Topics
    • 12 Posts
    This reply has been marked as private.
    Edmond
    Participant
    • 4 Topics
    • 12 Posts
    This reply has been marked as private.
    Jean-Pascal
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 607 Posts

    Hi @oddylab,

    Thank you for bring all these issues to our attention. We’re glad to answer any question related with the setup/use of our theme.

    However, it very difficult for us to provide the best support possible and to keep track of issues and their resolution if you so many questions in the same topic. Moreover, it’s easier for us to share the resolution for a single issue with other members of our community facing the same problem.

    So, we will only answer the first question in this topic (Broken members directory due to the use of the child theme). Can you please split the others into different topic?
    By doing this, you will be making a great contribution to this forum, and we thank you very much for that!

    So as promised we launched a new update for our “Grimlock for BuddyPress” plugin and it successfully solved your issue.

    Thanks again for your patience.

    Best regards,

    Edmond
    Participant
    • 4 Topics
    • 12 Posts
    This reply has been marked as private.
    Olivier
    Keymaster
    Themosaurus Support
    • 0 Topics
    • 1857 Posts

    Hi @oddylab,

    The following forum is the best place to post these kind of questions:

    Member Directory

    It was actually missing and your feedback helped us with creating additional categories. It is now fixed. So, if you have further questions about our theme and the member directory, you can post them there.

    Regards,

Roboraptor 🦖
Themosaurus Topic Closer

Hi there,

This topic has been inactive for a while now so we will be closing it to keep the forum tidy. Don't hesitate to create a new topic if you still need help and we'll be glad to help you!

Best regards,
The Themosaurus team.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

The topic ‘Member Directory is broken’ is closed to new replies.

Troubleshooting Demo Imports

You're trying to setup your theme but you're experiencing errors when importing the demo content? Or you've just followed the setup guide but your website doesn't look exactly like our demo? These are common issues for which you can find easy and quick fixes.

Happy With our Support So Far?

Feel free to review our theme on Themeforest! It helps us making our products more known to new potential customers, which allow us more time to improve the quality and develop new features. #SharingIsCaring ❤️