Problem in activity stream

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Jean-Pascal 1 month ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #9216

    Youri
    Participant
    • 8 Posts
    @proxy92

    Hi,

    The display in activity is completely broken. Please check attached image. I am using Gwangi with Gwangi Sensual child theme.

    Thakks.

    #9220

    Jean-Pascal
    Participant
    • 375 Posts
    @themopteryx

    Hi @proxy92,

    Could you please create a new website user for us? If possible with administrator capabilities so we can make a quick check of your settings.
    You can post the user name and password in your next reply and mark it as private to keep this between us.

    Cheers,

    #9378

    Youri
    Participant
    • 8 Posts
    @proxy92
    This reply has been marked as private.
    #9379

    Jean-Pascal
    Participant
    • 375 Posts
    @themopteryx

    Hi @proxy92,

    The display of your activity feed (***.com/activity/) seems to be ok for us.

    Note that we recently release a new version of your theme and of the Grimlock for BuddyPress plugin.
    Updating your theme and all the required plugins to the latest version will maybe fix your issue.

    Regards,

Hi there,

This topic has been inactive for a while now so we will be closing it to keep the forum tidy. Don't hesitate to create a new topic if you still need help and we'll be glad to help you!

Best regards,
The Themosaurus team.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Problem in activity stream’ is closed to new replies.